About Youtube Abone Kasma

Wiki Article

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz Daha fazla bilgi al Tamam İstanbul’dan bir kişi

YouTube abone gönderimi yaklaşık 15 dakika içerisinde başlar ve doğal artan gönderim hızı ile siparişiniz tamamlanır.

21- Her ay yayınladığınız videoların mailing çalışmasını oluşturun ve datanıza gönderim yapın

Sahip olduğunuz kanalda abone sayısının olması halinde, paylaşımlarınız görülse dahi izlenme sayıları ve beğeniler düşük olacaktır. Bu nedenle abonelerinizin sayısını kısa sürede artworkırmanın yollarını keşfetmelisiniz.

Eğer kanal abone sayınızı diğer kullanıcılara gizlediyseniz sistemimiz abone sayınızın hesaplamasını yapamayacağı için gönderim yapamayacak ve siparişinizi beklemeye alacaktır. Bu sebeple sipariş vermeden önce kanalınızın abone sayısının herkes tarafından görünür olduğundan kesinlikle emin olunuz.

Bu anlamda hem markalar hem de bireysel girişimciler Youtube’da yayın yaparak yeni kitlelere ulaşmaya çalışıyorlar. MODD/group olarak bizde a single ay önce Youtube kanalımızı aktif hale getirdik ve markalara deneyimlerimizi aktarmaya çalışıyoruz.

Fakat nasıl daha büyük bir kanala sahip olunacağı ile ilgili fikir sahibi olmak önem taşıyor. Ucuz abone satın al hizmetinin araştırılması bundan kaynaklanıyor. Hem daha uygun fiyatlara satın alınan aboneler hem de bunların gerçek kullanıcı hesapları olması fark yaratabiliyor.

Bu durum o kadar gelişmiş bir vaziyet aldı ki abone satın almak yerine bedavaya abone edinmeye çalışan büyük kanallara bile devamı rastlanıyor. Aslında etkileşim denilen şey tam anlamıyla böyle bir şey değil.

Ama şuan durum değişti ve o yüzden ufak ama izleyiciyi kanala abone yapabilecek önemsiz gibi gözüken açıklamaya mümkün ise açıklayıcı yazılar yazın bu sizi takip edebilecekleri sosyal medya hesaplarınız olabilir, videonun içeriği ile alakalı ufak bir özet olabilir veya içeriğinizdeki online video olabilir örnek vermek gerekirse. Kedi videoları kategorisinde bir kanalınız var ve sizin bir videonuz aşırı izlendi onun açıklamasına

Sitemizden satın alacağınız Youtube abone hesapları, ekibimiz tarafından bu işlem için özel olarak geliştirilmiş bir yazılım yardımı ile kanalınıza aktarmaktayız. Kanalınıza aktardığımız abone hesapları sitemiz tarafından korumalıdır.

Youtube abone sayısını hızlı bir şekilde arttırma aşamalarını aşağıda bularak kısa sürede Youtube kanalınızı büyütebilirsiniz.

● Yoğun emek vererek bir yerlere getirmeye çalıştığınız kanalınızın ve video clip içeriklerinizin YouTube üzerine daha görünür olmasını sağlamak advertisementına ihtiyacınız olan özel hizmetler arasında yer alır.

● Youtube abone satın alma hizmetleri ile birlikte kanalınızın daha çAlright kişi tarafından fark edilmesine lawnımcı olursunuz. (Kanalınızın bilinirliği artar.)

Youtube izlenme yada abone satın almak için sipariş ver butonuna bastıktan sonraki gelen ekranda gerekli bilgilerinizi soracaktır, dilerseniz TC - Adres vb gibi hassas bilgilerinizi farklı girebilir yada girmeyebilirsiniz, Açıklama kısmına video clip linkinizi mutlaka giriniz.

Report this wiki page